Tisdag

NU ska vi snart åka till Grönan ^^, Och Lulle har lovat att hon ska åka uppskjutet med mig :D

Födelsedag

Trixie och Belle har blivit småbarn nu. Trixie är typ en halv dag äldre än Belle.
Det är så mkt skönare nu när man kan se deras humörmätare. Men barnflickan vi har anställt gör inte sitt jobb så bra som vi hade önskat. Synd att det bara finns en i kvarteret.

Anders Eklund

Allt fler barn säger att dom blir förföljda av gubbar. Gubbar som kommer i bil och frågar om dom vill ha skjuts. Söder om Stockholm finns en gubbe som åker runt i en bil med blå fälgar och gör sånt. Det börjar bli dags för honom att byta fälgar...

När jag gick till tunnelbanan såg jag en gubbe som gick över skolgården. Han såg ut som en sån där riktigt snuskig gubbe, som Anders Eklund. "Och så gick han ju över skolgården, tänk om han tar med sig ett barn på vägen ut?!?!"
Det kan inte va lätt att se ut som en gubbe i dagens samhälle. Han kanske bara va en pappa som lämnat sin dotter i skolan.

Söndag

Idag har jag spelat in min grej som jag ska skicka in till Mitt P3. Hoppas den blev bra och snart kommer höras i radio :)

Utanför simhallen, Vällingby


En unge ~7 kommer utrusande ur badhuset.
Ungen (skriker glatt): Det blir ingen simskola! Nån har bajsat i poolen.


"Vilken soppa"

När jag sitter på bussen (som är sen) då händer det.
Det står en ljusblå volvo vid sidan av vägen, en cyklist pratar med föraren. Bussen svänder ut på andra sidan vägen för att köra om. Precis när vi kör om kommer en beige bil i hög hastighet och kör in i volvon bakifrån. Precis där jag sitter så jag ser precis vad som kommer hända. Det känns som flera sekunder innan smällen hörs. Glassplitter. Alla på bussen skriker.

-Herre gud ska jag ringa polis?!
-äh dom i bilarna har väl egna telefoner.

Allt står stilla, tills den beige bilen gasar och drar därifrån. Kolla regskylten.
Tjejen som har ringt polisen hoppar ur bussen. Polisen är på väg. Bussen ska åka vidare så jag hoppar av för att stanna och berätta det jag sett. Polisen har inte tid att komma så vi får åka i den krockade bilen till polisstationen. Där får vi vänta i en evighet på att någon ska komma och hjälpa oss. Det kommer en tjej, hoppande på kryckor och vi berättar allt vi såg.

God morgon

Det är så skönt att morsan ringer och väcker en kl 11 på en lördag. Jag måste åka hem för att släppa in hennes kompis för att dom är dåliga på att planera. Tack.

Tjuvtittat

image3

image4


image5

Tjuvtittat

image2

Tjuvlyssnat

Allt är helt kopierat från http://www.tjuvlyssnat.se

Det är dimmigt. Helt plötsligt hamnar planet i en luftgrop, som varar i några svindlande sekunder. När allt är normalt igen sitter alla passagerare och är smått chockade. En pojke ~6 hoppar snabbt ur sitt säte och springer fram till cockpit-dörren.
Pojken (mycket argt): HUR FAN KÖR DU EGENTLIGEN?!
Ett fniss sprider sig i planet.

Två tjejer ~20 sitter på en bänk och pratar.
Tjej 1: Om du fick döda en person, vem som helst i hela världen, vem skulle du välja?
Tjej 2: Då skulle jag ta Gud.
Tjej 1: Du... är ju ateist?
Tjej 2: Ja, och när jag hade tagit livet av honom skulle ingen jävel kunna ifrågasätta det längre.

Välkommen

Välkommen till kvarteret. Dags att köpa blöjor.
Hurra det blev tvillingar! Två små fina flickor. Blonda Belle och rödtotten Trixie.

ingen rubrik

Det bästa sättet att få en bra sammanhållning i en grupp är att ha en gemensam fiende. Någon man kan hata tillsammans. Helst någon inom gruppen.

Höjden av ironi

Idag stod folk från sats utanför Donken och gjorde reklam. Var det för att ge folk dåligt samvete eller? Det funkade inte på mig iaf. Jag fick mig ett gott skratt! :D

Besök en arbetsplats

Oftast är Svensklärarens uppgifter ganska flummiga och svåra att förstå. Jag vet inte varför men allt jag skriver tycker han är jättebra.
 Exempel på något bra;


På väggen finns en stor klocka med en tydlig sekundvisare. Tiden är väldigt viktig. En telefon ringer.


Det börjar bli lite jobbigt nu eftersom det är många andra som inte förstår uppgiften och ber mig om hjälp, jag förstår ju inte heller!


Allt man behöver göra är att skriva lika flummigt som uppgiften är =)


Undra

Varför finns det inga snygga basister?
Det är aldrig en basist som är sångaren i bandet. Alltid är det en kille med gitarr eller så har han inget instrument alls. Att spela bas ser också väldigt töntigt ut. Man måste hålla handen på ett omänskligt sätt och göra rörelser med nacken så man ser ut som en höna som pickar efter frön.
Varför är alla basister den fulaste i bandet?

Stackars....

Stackars J som åkte till skolan i morse när vi börjar kl 12:30

Äckligt!

Idag hade jag en väldigt fet fästing i armhålan. Den va så äcklig!! Och den höll i sig jättehårt och vägrade släppa. Men som tur va så hittade Mullsbullen den och slet loss den, sen elda hon upp den i handfatet :D Hejja Mullen!!!
/Todden

Ny blogg

Så, nu har jag gjort en ny blogg. Den här bloggen kommer vara full av olika gästbloggare. Riktiga och inte riktiga personer....   O.o   japps very nice! Enjoy....

RSS 2.0