Nu är det slut...

...På bloggandet.

Vi borde ta en pause från varandra. Det är alltid jag som får ta kontakt och jag känner att jag inte får något tillbaka. Jag vill gå vidare och satsa på andra saker här i livet. Det är inte dig det är fel på, det är mig. Men jag vill att vi fortfarnade är vänner. Vi kan träffas ibland, nån gång i månaden kanske. Jag kommer sakna dig oxå, men jag tror att det blir bäst så här....

Jag Älskar Dig

Jag har tagit bort alla från min msn nu... bara du kvar... jag vill inte ha någon annan än dig....

Hemsida

jag var bara tvungen att spara den här någonstans så jag inte tappar bort den

http://wordle.net/

Smart!

Så här tänker jag:

Jag är hungrig ( Jag vill inte äta nu) = Jag vill somna (Så jag kan vakna och äta frukost) = När jag har ätit frukosten är jag inte hungrig längre = Jag kan somna utan att vara hungrig.

Sen tänker jag:
Men så var det ju igår oxå = borde jag ju somna utan att vara hungrig nu.

Sen tänker jag:
"Jag längtar tills imorgon.... Mm.. det är min favoritlåt på mtv nu. "

Och sen slutar jag tänka och liggdansar i sängen istället.


Full utan sprit

Igår va nog min bästa fylla. Helt utan sprit.

Det var "inspark" igår. En mupp i min klass bestämde plats, mitt ute på landet. Varför? för han bor där.

Först åkte vi 40 minuter ut på landet, och när vi kom fram sa Dessi "det här suger, vi drar hem" så vi gick rakt över vägen och vänta på bussen tillbaka till stan. Alltså 40 minuters bussresa igen. Under den tiden hinner vi bestämma att vi ska på fest med nån annan och vi hinner dessutom ändra oss.

När vi kommer till stan står där lite folk från trean. Jonna Oskar och Panda. Och dom tycker att vi ska följa med dom till insparken. Jaaaa det gör vi. Dessi och hennes kompis drar hem och jag och CarrCarr hänger med treorna.

Några fulla tvåor vinglar förbi oss och då blir jag och CarrCarr fulla. Heeeelt perfket.   :D

Så åker vi fel buss och går vilse nånstans. Men tillslut hamnar vi iaf där alla andra är. Eller var. dom flesta har dragit. Så det är bara dom fullaste kvar. Det känns konstigt att se fulla människor när man själv inte är full. Man ser verkligen utvecklingsstörd ut.

I 40 minuter väntar vi på sista bussen. Och då kommer polisen och frågar var festen är. VI som inte är fulla säger att festen är slut så dom åker iväg igen. Sen drar vi till donken och fyllekäkar utan att vara fulla.

Carro orkar inte åka hem till sollentuna så hon sover hos panda. Panda, Carro och Jonna drar till bussen och kvar står jag och Oskar.

Sen kommer min älskade fästman och hämtar oss.

snipp snapp snut så va denna inspark slut.

Ny mobil


Min nya mobil. Motorola International 7500 årsmodel 95 typ
Väldigt svår att få tag på nu för tiden.

Mamma

Nu tänkte jag samla godbitarna från min underbara mamma. Hennes kloka citat och vänliga gester.

Jag börjar med det nyaste.

 Förvänta dig inte att jag ska köpa nått till dig när jag är i New York. Jag kommer inte ha tid.
Okej... När fick jag senast använda mig av ursäkten att jag inte har tid? Men jag nickar bara. Okej..

Jag bor inte med mina föräldrar så vi pratar inte med varandra varje dag. En dag när jag satt och vänta på bussen ringer mamma.

Du fick ju navelpiercing när du fyllde år. Men så gick det ju inte. Och så köpte vi ett par byxor så du är ju skyldig mig trehundra kronor. Men då tänkte jag att du kunde få byxorna i födelsedagspresent.
Istället för att protestera åt detta korkade förslag, säger jag bara: okej... men nu vill jag nog ha en annan piercing.
Men då blir du ju skyldig mig trehundra kronor för byxorna.
okej...

Den första piercingen fick jag 30/12 -07. Byxorna köpte vi nog för tre månader sen. Jag fyller år IGEN om fyra månader. Så löjligt. Men protesterar jag? nej.. allt jag säger är: Okej.

I det där telefonsamtalet lyckas hon även klämma in
Ska du inte komma hit och hämta dina möbler snart så vi kan göra om ditt rum?


JAG ÄLSKAR MIN MAMMA


Visste du att...?

<Följ min blogg med bloggkoll

Naturkunskap?

Varför ska jag läsa naturkunskap? Vad kommer jag ha för nytta av det i framtiden?

Lägesenergi i ett vattenmagasin omvandlas till rörelseenergi i kraftverkets turbin, och blir till elektriskenergi i generatorn.

Varför är det så tråkigt? Varför vill ja inte ens lära mig vad det betyder? Är det någon som vet vad det betyder som inte jobbar med sånt?

Alla som har gått i skolan borde ju kunna det här. För har man gått i skolan har man väl lärt sig sånt här. Och har man lärt sig sånt här har man väl haft användning för det i livet. För det är väl inte så att vi lär oss saker som vi inte kommer ha någon nytta av i framtiden? Det skulle ju vara ganska korkat....

Iaf, jag har läxa tills i morn.


Min favorittanke!

Jahapp... när ska jag gå upp i morgon då? Nej juste, jag behöver ju inte ens gå upp i morgon. och inte i övermorgon heller...Och inte dagen efter det heller....

vad händer ikväll?

Dessi säger (18:05):

ääh, om hon inte kan behandla dig med den värdighet som du ska ha så är hon inte värd dig, du är värd guld (:


<3


Lever under ständig rädsla

Nu för tiden lever jag under ständig rädsla. Det är pågrund av grannarna som bor under oss. För typ ett halvår sen la dom massa lappar i vår brevlåda flera gånger. Oftast dagarna efter att vi hade haft väldigt bra, hårt sex på natten. Men i stället för att skriva "vi hör när ni knullar och kan inte sova" så skrev dom "Har du ett gym eller? Ta av dig träskorna!"

Jag fattar inte, är det något slags hemligt kodord för ord dom inte vill säga eller? Dom kanske inte har haft bra sex på ett par decennier så dom kanske har glömt hur det är.

Igår när jag hade varit i affären och handlat middag mötte jag dom i porten. Det var nog första gången jag träffa dom faktiskt. Tanten var jätteglad och sa "men gå in du först, du som har matkassar.". MEN! När vi skulle gå ut i går igen lite senare så öppnade hon sin dörr när vi gick förbi. Och så sa hon åt oss att vi skulle va tystare. Vi stod där i säkert fem minuter och blev utskällda av en viskande tant jag knappt hade träffat. Så nu är jag jätterädd för att ens gå runt i lägenheten. Jag kommer sitta härr på min stol hela dagen för att jag inte vågar gå runt i mina "träskor".

(Är den på allvar någon som går runt i träskor i en lägenhet?)


Anus?

Men vid andra rånet gick pojkarna bet. 15-åringen gick fram till en 67-årig kvinna. Han visade bladet på sin butterflykniv och krävde att få hennes handväska.
- I helvete heller, sa kvinnan, vände sig om och gick.
Metro.se

Fan vilken cool tant. Så ska jag oxå bli när jag blir stor.

Torsdag! .. eller är det fredag... jag vet inte

Idag hade jag bara en lektion. Foto från kl 8:30 - 12. Skönt :D
Vi skulle fota svartvitt med muppkameror. Så vi kunde ínte se bild förrän vi framkallat dom. Det va faktiskt inte så läskigt att va i mörkerrummet ^^.
 
Men iaf. Det vi skulle foto var "personligheter". Denise skulle ta ett kort på mig när jag stod mot en vägg och såg cool ut. Då åkte en båt förbi och några killar busvissla på mig :D

När jag kom hem från skolan var jag av någon anledning jättetrött. Och det var resten av min familj oxå ^^
Vi somna vid två och vakna vid sju ungefär. Det kommer va svårt för mig att somna i natt. Då kan jag ju va uppe och göra läxan.

Nu ska jag... jag vet inte vad jag ska göra men iaf ^^ HejdooooOOOooo

2 girls 1 cup (bild)

I morse när jag vaknade och kollade på klockan såg jag att min dag var förstörd. Kl var 10. Jag skulle va i hellas kl 10. Inte bra. Kollar på telefonen. 4 sms.

mest från linda. Så jag svarar: Jag har försovit mig! :'(
Linda: Jävla balle mulle. Jag visste att du skulle komma med någon bortförklaring till att få va hemma och spela sims.
(tror du på största allvar att jag frivilligt skulle vilja ha en hel dags frånvaro för att spel sims?)

Jag: kul att du litar på mig...
Linda: Du litar inte på mig.

Jag: Nej för du ljuger. Och det här är sant. Jag vakna nyss.
Linda: Kanske medvetet? Aja du hinner om du skyndar dig. Vi ska ju bara gå runt. Vi kan vänta på dig. Vi börjar halv.
(låter som min morsa "du hinner om du skyndar dig...")

Jag: Tror du det själv eller?!  Jag får jättedåligt samvete för att jag försovit mig. För jag vet att ingen kommer tro på mig. För jag har inga riktiga kompisar som litar på mig. (jag hade fel, Carro & Jojjo <3<3<3 )
Linda: Men du hinner ju om du skyndar dig. Om du inte ens tänker försöka att komma så förstår du väl att ingen kommer tro på dig?

Jag:Det skulle ta två timmar för mig... Jag skulle typ komma dit sen åka hem igen.
Linda: Vadå två timmar? Så långt bort bor du inte. För mig tar det 38 minuter och det går fortare för dig.

Jag: Men jag kanske ska duscha, klä på mig, äta frukost och gå ut med wilma först?
Linda: Ser du? konstigt att man inte tror på dig.

Jag: Så du menar att jag bara ska resa mig och gå till tunnelbanan så här? Inte duscha, klä på mig eller äta först? Har din hjärna semester eller?
Linda: E man sen så skyndar man sig ju det snabbaste. Orka gå ut med hunden och äta värsta frukosten när man är sen. Du låter väldigt otrovärdig.
(sen när äter jag "värsta frukosten"?)

Jag: Klart att jag måste gå ut med hunden pucko. Du är ju helt störd. Nu vill jag inte ens åka dit för du är så knäpp.
Linda: Ush på dig. Det var det du villehela tiden. Inte åka. Men orka slöa. Ta med hunden då.

Jag: JAG SLÖAR INTE DIN JÄVLA IDIOT. FATTA ATT JAG INTE KOMMER KOMMA. JAG FÖRSOV MIG OCH NU VILL JAG INTE HELLER TRÄFFA DIG.

The sims 2

Idag har jag och Jojjo pratat om The sims hela dagen. Vi köpte båda Livet i lägenher i går. Och då har man ju såklart mkt att prata om. Men nu hatar alla i klassen oss för att vi är så nördiga. Men det är okej. :]

RSS 2.0